Tarkistusten ajastuksen luonti

Tarkistusten ajastuksen luonti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Siirry Tietoturva-osioon.
  3. Napsauta Tarkistus -kohdan Valitse tarkistus -painiketta.

Tämä avaa Tarkistus -ikkunan.

4. Valitse Tarkistus-ikkunassa tarkistustyyppi ja napsauta Asetukset-painike -kuvaketta.
  5. Napsauta avautuneessa ikkunassa Tarkistusten ajastus -linkkiä siirtyäksesi Tarkistusten ajastus -ikkunaan.
  6. Valitse Tarkistusten ajastus -ikkunan Suorita tarkistus -luettelosta ajanjakso, kuten Päivittäin ja määritä skannauksen alkamisaika.

Tarkistusaikataulua ei voida luoda tarkistuksen pikavalikosta tai taustatarkistuksesta.